logo

December 2017

God Jul och Gott Nytt år - snart!

Vi har i år stängt 22 December - 1 Januari. Så den 21 December är sista dagen vi har öppet innan nyår.

Men du är välkommen tidigare! / Anders

home

Vinterkampanj - fyll ditt hem med musik

Vid köp av en Klimax DS eller DSM får du en Majik DSM på köpet för ett annat rum. Vid köp av en Akurate DS eller DSM får du en [Sekrit DSM] på köpet för ett annat rum. Kampanjen pågår fram till 26 Januari. (Se även nedan ang Katalyst uppgradering för Akurate)
1.1

Lejonklou Boazu 1.1

Boazu var redan från första versionen den bästa integrerade förstärkaren rent musikaliskt. Med version 1.1 har den blivit väldigt komplett, med ett tajt rent och snyggt ljud. Uppgradering kostar 1250kr + frakt.

Hemsidenytt

Efter tips från en av er kunder hittade jag ett par P2-program som handlar om MP3 respektive det sk "Loudness war". Du kan lyssna på eller ladda hem programmen i flacformat från [radioarkivet]


[Leve vinylen]-sidan har också uppdaterats lite om gravering och pressning.

Mer konstigt kanske det är som jag skrivit om [ "musikaliska poänger" ]. Det handlar om på vilket sätt de bästa systemen blivit bättre..

Katalyst kommer under våren även till Akurate DS, Akurate DSM och Akurate Exaktbox

En bra nyhet för många av våra kunder. Om man köper en Akurate DS/DSM/Exaktbox nu så kan man uppgradera för bara mellanskillnaden när väl uppgraderingen blir tillgänglig. [Vad är katalyst?]
Katalyst

Den bästa mellanstora högtalaren har blivit ännu bättre!

Vi har länge önskat oss en topphögtalare som är lite mindre än 350. Med Katalyst i Akubarik så har den högtalaren nog kommit nu! Dessa högtalare fick mig att skriva några rader [Om toppsystem] . Efter ytterligare lite inkörning och finjustering har återgivningen nu nått nya höjder! Exakt Akubarik med Katalyst betingar 343000kr/par. Uppgradering med Katalyst (från förra Exaktversionen) kostar 60000kr.

..och även Akudorik..

Katalyst Uppgradering kostar för Exakt Akudorik 43800kr/par. Nya Exakt Akudorik med Katalyst kostar 215000kr/par.